top of page

2016

Är vårt drömmars år, vi kommer gifta oss! Hela bröllopshelgen, med svensexa/möhippa och våra tillställningar med brudföljet gör att man knappt tror det är sant vad vi kommer få uppleva i år. När vi nu kommit in i 2016.. vad händer.. jo utöver all bröllopsplanering och stundande Bröllop så hade man ju nästan glömt att alla våra gamla vänner och klasskamrater som alla är födda -91.. Vi fyller 25år i år!

Så 25års festerna avlöser varandra, vi kommer även få den fantastiska möjligheten att gå på en 30år fest i Falun under våren. Förhoppningsvis får man lära sig något om festande och 30årsfester utav dessa veteraner.

2016 är som en glittrande stjärna en skön och klar sommarnatt men tankarna på nästa år, 2017, känns lika grå som betongen i förrorten.. det är skitigt och man är lite rädd för vad som komma skall. En förklaring som i slutklämmen passar in lite på tankarna på ens svensexa... "vad som komma skall".... jag har börjat drömma mardrömmar så finns det några psykologer därute, hör av er!

PS. det ända positiva med 2017 som det ser ut just nu är att Niccie fyller 25 men hon fyller ju i januari så det räknas nästan som 2016.. 2017 får handla om vårt 1års firande helt enkelt!


bottom of page