top of page

Jag har hittat min Bröllopsklänning!


Ja.. Man har väl hört det några gånger.. "Du kommer att veta när det är RÄTT klänning" - Ja, men att det inte är du som väljer klänningen - utan klänningen som väljer dig.

Jag kan nu som så många andra intyga - att det är sant! Jag trodde inte riktigt på det först - men det blev plötsligt så självklart! Klänningen valde liksom mig och jag behövde ju bara hitta just precis den bland alla galgar i butiken.

Efter första gången jag testade klänningar så kände jag mig ännu mer förvirrad. Så jag kände mig rentav lite desperat av att komma ut och få någon ordning på vad jag egentligen ville ha.

Det blev ett spontanbesök till Bröllopsbutiken på St Eriksplan idag, tillsammans med ett stort antal andra blivande brudar. Det var femte bröllopsklänningen jag någonsin testat, andra klänningen för just idag. WOW.

Känslan var liksom som att sväva på moln och jag visste på en gång att det var något speciellt med klänningen. Jag riktigt kände hur mungiporna åkte uppåt och hur det brände innanför ögonlocken. Det pirrade liksom till i magen och kinderna blev rosa.

Åååå...

Det blev liksom självklart när jag klev upp på den lilla piedistalen och kollade mig själv i spegeln.

"Ja, dethär är verkligen helt perfekt"

Jag kan se mig själv "walk down the aisle" i denna, och att möta Christoffer i kyrkan med just denna klänning på mig. Och av bara tanken så tåras ögonen - och det gjorde det där och då också.

Till och med butikspersonalen kommenterade lyckan som speglades i mitt ansikte, och jag kände den - hela vägen in i hjärtat!

Så nu är det bara att strosa dit någon dag, och beställa den mest perfekta klänning jag någonsin sett. Den klänningen som jag ska bli Christoffers fru i! Så häftigt!


bottom of page