top of page

Syjunta

Tidigare har vi köpt ljusslingor i mängder, vi har bestämt hur vi ska göra med dukar, bestickhållare och helt enkelt har byggt upp en målbild om hur vi vill utnyttja lokalen och inreda den. När man kommer till tanken om hur vi ska göra med servetter kände vi direkt att pappersservetter.. det är inget för oss. Det har vi ju hemma så att det räcker och blir över. Men på Vårt Bröllop, då vill vi ha riktiga tyg/linneservetter. Därför kikade vi runt och bestämde oss för att göra egna. Det var ganska dyrt och insåg att det skulle kosta från 4-5000kr och uppåt för servetterna och den kostnaden skulle bli väldigt mycket mindre om vi gjorde dem själva. Vi hittade ett tyg av naturbomull som vi köpte och införskaffade vår första egna symaskin så nu får vi slå ihop våra kloka huvuden och göra servetter i mängder.

Vi har testat och kommit fram till hur vi ska göra dem. Det blir inget avancerat men det känns ändå väldigt kul att säga att vi faktiskt har gjort dem själva. Vi har gjort en 10stycken i rätt storlek idag och det ska bli riktigt kul att få alla färdiga.

Psst.. glömde jag säga att vi redan kört sönder en nål haha, det kommer nog bli lite omsättning på nål och tråd... förhoppningsvis minskar nålåtgången med ökad erfarenhet ;)

Hoppas att allt är bra med er!

Det kommer bland annat komma ett inlägg om klädkod framöver, utöver att inbjudan kommer ut med all information i april.


bottom of page